torstai 5. kesäkuuta 2014

Juhla Mokka kahvirasia 2014


Loppuviikosta yritin tuloksetta etsiä kuvaa Juhla Mokan kesän tulevasta kahvipurkista. Tänään sitten törmäsin uutuuskuviin useassakin eri paikassa.

Ja upeahan tuo on! Viime kesän purkki jäi lopulta hankkimatta, mutta tämä Janine Rewellin kuvittama purkki löytää meille tiensä ehdottomasti. Taitavaa graafisen pelkistettyä suunnittelua ja tuo kansallisromanttinen tyyli puhuttelee minua samoin kuin Saana ja Ollin sekä Sanna Annukan tuotteissa. Purkki olisi varmasti myös oiva Suomi-tuliainen ulkomaille.   

 
Kuvat valmistajan

-----

This year's Paulig's coffee tin is so beautiful! It's my favourite one alongside with Sanna Annukka's design from the year 2009. Design by Janine Rewell.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sininen ei yleensä ole se oma lemppariväri, mutta pienissä määrissä on sekin alkanut miellyttää silmää.

   Poista
 2. Minäkin juuri yksi päivä googlettelin kuvaa, ja löytyihän se lopulta. Sinisen ystävä en liiemmin ole, mutta jotain hienoa tuossa purkissa kyllä on. Joka tapauksessa ostan purkin, kun on muutama aikaisempikin tullut hankittua. Täytyy sitten vaan totutella ripaukseen sinistä kotona ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meiltäkään ei oikeastaan ollenkaan löydy kyllä sinistä kotoa (tai no ehkä jaffa-julisteen teksti saattaa olla sinisellä:D), kun ei oikein tunnu omalta väriltä vaikka joissain jutuissa sinisestä tykkäänkin. Saanan ja Ollin Yö metsässä -tyynystä olen kuitenkin sinisenä haaveillut, saa nähdä toteutuuko joskus:)

   Poista
 3. Tykkään kovasti vaikka tummansininen ei omaan sisustukseen kuulukaan :) Viime vuoden purkki on käytössä edelleen ja taitaapa kaapista löytyä muutaman edellisenkin vuoden purkit. Mikähän siinäkin on että niitä pitää kerätä kaapit täyteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en ymmärrä kyllä, yhdellekään uudelle purkille ei ainakaan tarvetta enää ole..:) Sininen ei ole koskaan ollut oma lemppari, mutta nyt se on salakavalasti alkanut houkutella. Katselin sillä silmällä jo marimekon syksyn malliston sinisävyisiä verhojakin. O-ou.

   Poista

Kiva kun jätit viestin! :)