tiistai 23. huhtikuuta 2013

Uutta kotia kohti


Kesä tulee niin vauhdilla ettei mukana pysy! Vaikka toisaalta ulos katsoessa ei uskoisi, että ensi viikolla vietetään jo vappua. Blogissa on ollut hiljaista, koska kaiken ajan on viime viikkoina vienyt muut tohinat. Jätimme viime perjantaina tarjouksen asunnosta ja saimme hyväksyvän vastauksen. Kesäkuun lopulla pääsemme siis muuttamaan uuteen kotiin. Edessä on ainakin kylpyhuoneen ja vessan päivittämistä, lattian uusimista ja keittiön modernisointia. Kenties matkalla kaatuu myös hieman seinää, mutta ensin täytyy selvitellä ettei vain ole kyse kantavasta rakenteesta. Myös parvekkeelle pitäisi saada kalusteita. Aiemmin kevättalvella jo haaveilin parvekkeen sisustuksesta ja tuon innostuksen voimalla saimme laatoitettua nykyisen parvekkeen Ikean Platta-ritilöillä.

Polkupyörän osto on ollut mielessä jo useana keväänä, mutta lopulta pyörä on aina jäänyt hankkimatta. Josko vaikka tänä vuonna. Joposta haaveilin nuorenpana, mutta tuolloin niitä ei vielä (/enää) kaupoista saanut. Luulenpa että tulen lopulta kuitenkin päätymään johonkin toiseen pyörämalliin.

Kuva: valmistaja.

-----

Summer's almost here and I'm excited to get to move to our own apartment in the end of June. That means a lot of renovating, I'll keep you posted. We're going to make some changes in the bathroom, toilet and kitchen, at least, and also renew the floor.

I would also finally like to buy a new bike but just haven't made up my mind on the model yet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit viestin! :)