lauantai 29. joulukuuta 2012

Herkkua talvipäivään


Tänä vuonna pukki toi kyllä iloa sekä esteetikolle että herkkusuulle! Näitä raikkaan tyylikkäitä Barún purkkeja olen pyöritellyt kaupassa käsissäni moneen kertaan! Purkissa on Vanilla chai lattea, muskottipähkinää, anista ja Madagascarin bourbon vaniljaa sisältävää juomajauhetta, johon lisätään vain kuumaa maitoa. Chai latte valmistetaan siis samaan tapaan kuin cafe latte, mutta espresson sijaan juomaan laitetaan maustettua teetä.


-----

I love the design of these drink powder packages from Barú.

torstai 27. joulukuuta 2012

Räsymatto sohvalla


Kaapin pohjalla on jo pidemmän aikaa odottanut kangas ompelijaansa. Itselläni ei ole ompelukonetta, mutta joulun pyhinä äitinä surruutti kasaan tämän kauan himoitsevani sohvatyynyn Marimekon Räsymatto-kankaasta. Love it!

Kuvissa pilkahtaa myös kesällä osana WDC Helsinki -tapahtumia Arabian mukityöpajalla koristeltu Teema-muki. Tuollaisia tapahtumia saisi kyllä tulla lisääkin, mikäli minulta kysytään, vaikka Helsingin designpääkaupunkivuosi alkaakin olla jo lopuillaan. 



-----

I love my new cushion that my mum sewed during the holidays. I've had the fabric waiting for months, the fabric is Räsymatto from Marimekko.

I decorated the mug this summer in an event that was part of the World design capital Helsinki year.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Shoppailua Suomessa


Jälleen kerran joulu tuli ja meni. Pukki toi tullessaan muun muassa tämän tyylikkään suomalaisia eri alojen kauppoja ja putiikkeja esittelevän kirjan, Shopping in Finland, jota olen aikaisemmin jo kaupassa selaillut ja ihastellut. Kirjassa on upean houkuttelevat kuvat ja tekstitkin on kirjoitettu viidellä kielellä (suomen lisäksi italiaksi, englanniksi, venäjäksi ja japaniksi), joten kirja sopisi loistavasti lahjaksi myös suomea taitamattomalle ystävälle. Nyt täytyy vain alkaa tehdä reittisuunnitelmaa, että pääsee vierailemaan myös Helsingin ulkopuolella olevissa suloisissa putiikeissa.




-----

Santa brought me this fab book that introduces the reader to different shops operating in various sectors in Helsinki and other Finnish cities. The book is written in Finnish, English, Italian, Russian and Japanese.